Etsitkö kolmiota Viialan uuden yhtenäiskoulun läheltä? Nyt vapautunut 66,4 neliöinen, valoisa läpitalon asunto, jossa hyvä huonejärjestys, kompakti keittiö ja koulu on aivan vieressä. Makuuhuoneet, 2 kpl, ovat molemmat omassa rauhassaan. Molemmissa makuuhuoneissa on reilusti kaappitilaa. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle.

Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja siellä on hyvin laskutilaa. Asunnossa on kylpyhuone, johon mahtuu hyvin pyykinpesukone sekä erillinen wc.

Asunto on 2. kerroksessa, joka samalla ylin kerros. Rapussa on vain 4 asuntoa.

Taloyhtiö on yksi suosituimmistamme taloista, ei vähiten sijaintinsa vuoksi. Kiitosta on saanut  myös sauna, jossa on heti valmis kiuas. Saunan voit varata haluamaasi aikaan, 2€/ kerta. Talossa on myös vehreä ja reilu takapiha, jossa keinu, grillikatos sekä tilaa viettää kesäpäivää vaikka omenapuun alla istuen ja kahvitellen. Huomaa myös asunnon leveät ikkunalaudat, joissa viherkasvit viihtyvät.

Asunnossa on vesimittarit, luenta ja tasaus 2 kertaa vuodessa.

Tässä asunnossa asukas ei ota omaa sähkösopimusta, vaan maksaa kuukausittain sähköennakkoa 35€ joka sisältää 100kWh sähköä. Ylimenevät veloitetaan 0,15€/kWh. Säästät siis siirtomaksut!

Esittelemme asunnon vain yksityisnäyttönä.

Tässä asut edullisesti, vuokra 683,92€/kk, ei lämmityskuluja ja sähkömaksutkin ovat edullisemmat edellä mainitun mukaisesti.

Vuokravakuus 1-3 kuukauden vuokra sekä käyttömaksut.

Sijainti

Hae asuntoa

Nimi(Pakollinen)
© Akaan Vuokra-asunnot Oy 2024