Asukkaille

Asukkaan opas

Päivitämme asukkaan opasta, ei saatavilla juuri nyt.

Tulossa myöhemmin

Järjestyssäännöt

Tutustu tästä järjestyssääntöihimme.

Tutustu

Häiriöilmoitus

Jos talossasi on häiriöitä, voit tehdä ilmoituksen oheisella lomakkeella. Tulosta lomake, täytä tarvittavat tiedot mahdollisimman tarkasti, muista allekirjoitukset lomakkeeseen ja toimita täytettynä toimistoomme. Valmiin lomakkeen voit myös skannata ja toimittaa meille sähköpostin liitteenä.

Tee häiriöilmoitus

Vikailmoitus

Oheisella lomakkeella voit tehdä vikailmoituksen huoltoyhtiöön. Täytä ilmoitus huolellisesti ja kerro mahdollisimman tarkasti vikatilanne. Kiireelliset ilmoitukset vain puhelimitse.

Tee vikailmoitus

Usein kysyttyä

Tämän sivun yläosasta löydät vikailmoitus-lomakkeen. Täytä lomake huolellisesti. Kiireelliset ilmoitukset vain puhelimitse suoraan kiinteistöhuoltoon.

Akaan Kiinteistöhuolto päivystys 24/7, p. 040 737 4499

Isännöitsijänä toimii Katriina Kilpinen, p 040 335 3060 tai katriina.kilpinen@akaa.fi.

Saunavuoro varataan saunan pukuhuoneessa olevasta listasta. Vuoron varaamisen  jälkeen tehdään ilmoitus varatusta vuorosta sähköpostiin asuntotuotanto@akaa.fi.

Vapaata autopaikkaa voi tiedustella toimistostamme.

Ota yhteyttä hallintosihteeriimme Raija Kauraseen, p 040 335 3579 tai raija.kauranen@akaa.fi.

Täytä tämän sivun yläosasta löytyvä häiriöilmoitus mihin kirjaat häiriön mahdollisimman tarkasti sekä häiriön ajankohdan.

Ole yhteydessä suoraan Kiinteistöhuoltoon.  Huoltoyhtiönämme toimii Akaan Kiinteistöhuolto,p 040 737 4499.

Lajitteluohjeet löydät esimerkiksi Loimi-Hämeen sivuilta. Tai tarvittaessa ole yhteydessä toimistoomme, josta saat lajitteluohjeet.

Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt sivulta vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä.

Akaan Vuokra-asunnot kiinteistöt

Tarjoamme erilaisia asumismuotoja edullisesti ja joustavasti. Viialasta kuljet luontoystävällisesti, edullisesti ja nopeasti junalla Tampereelle, vain 18 minuuttia. Myös bussiyhteys esimerkiksi Toijalaan ja Valkeakoskelle onnistuu Viialasta. Viiala on luonnon ympäröimä; täältä löydät lenkkeilypolut, marjametsät ja uimarannat. Viialasta on hyvät kulkuyhteydet myös ohitusteille.

Katso myös Kylmäkosken kohteemme. Rivitalomme sijaitsevat maalaismaisemissa luonnon äärellä.

© Akaan Vuokra-asunnot Oy 2024