Nyt on tilaa! Mikäli etsit tilavaa kotia Viialan uuden yhtenäiskoulun läheltä, niin tutustu asunnon tietoihin. Vapaana 96 neliöinen, valoisa läpitalon asunto, jossa tilaa riittää ja koulu on aivan vieressä. Makuuhuoneet, 3 kpl, ovat tilavia ja kukin omassa rauhassaan. Jokaisessa makuuhuoneessa on reilusti kaappitilaa. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Kaiken keskiössä on eteinen, jossa kaksi vaatenaulakkoa ja kulku huoneisiin.

Keittiö on tilava ja sisältää hyvin laskutilaa. Asunnossa on reilu kylpyhuone, johon mahtuu hyvin pyykinpesukone sekä erillinen wc, reilu sekin. Asunto on 1. kerroksessa, joten sopii myös lapsiperheelle, jossa pieniä lapsia.

Taloyhtiö on yksi suosituimmistamme taloista, ei vähiten sijaintinsa vuoksi. Kiitosta on saanut  myös sauna, jossa on heti valmis kiuas. Saunan voit varata haluamaasi aikaan, 2€/ kerta. Talossa on myös vehreä ja reilu takapiha, jossa keinu, grillikatos sekä tilaa viettää kesäpäivää vaikka omenapuun alla istuen ja kahvitellen. Huomaa myös asunnon leveät ikkunalaudat, joissa viherkasvit viihtyvät.

Asunnossa on vesimittarit, luenta ja tasaus 2 kertaa vuodessa.

Tässä asunnossa asukas ei ota omaa sähkösopimusta, vaan maksaa kuukausittain sähköennakkoa 45€ joka sisältää 100kWh sähköä. Ylimenevät veloitetaan 0,15€/kWh. Säästät siis siirtomaksut!

Esittelemme asunnon vain yksityisnäyttönä.

Vuokravakuus 1-3 kuukauden vuokra sekä käyttömaksut.

Sijainti

Hae asuntoa

Nimi(Pakollinen)
© Akaan Vuokra-asunnot Oy 2024